Gastenboek

DE MOOISTE DAG ...

De mooiste dag van ons leven! Je hoort het vaak zeggen bij (pas) getrouwde stellen. Graag stellen we dit platform ter beschikking om die ervaringen te delen.

25 februari 2024

Bedankt voor mijn trouwkostuum

Gilles Van Cauwenberghe
Wat een dag, mede mogelijk gemaakt door jullie vakwerk.
16 februari 2024

Dank u

.
Dank u voor dit prachtig Scabal kostuum, volledig op maat gemaakt 🍾
15 februari 2024

Match made in Zottegem – Trouwkostuum

Olivier Eeckhout
Met mijn 'Jerommekes'-postuur was het al geen evidentie om een trouwkostuum te vinden, en al helemaal niet omdat ik geen klassiek zwart, donkerblauw of grijs wilde. Ik wilde iets dat bij mij pastte. Labaere heeft alle verwachtingen overtroffen. Omwille van mijn postuur hebben ze mijn overhemd extra lang gemaakt. Zo zag ik er op elke foto, tot in de vroege uurtjes, steeds op en top uit. Achteraf bleek dat mijn vrouw geen witte jurk had uitgekozen. Iets dat ik niet wist maar mijn 'best men' en de winkel hadden lapjes stof. De jurk en het kostuum passen perfect bij elkaar. En hoewel de match tussen haar en mij natuurlijk al gemaakt was, kwam er een extra match tot stand daar in Zottegem. De extra details qua borduurwerk geven je kostuum een leuk persoonlijk detail. Er ging helaas bij mijn kostuum een kleinigheidje mis ikv manchetknoopgaten bij het hemd. Maar dat is heel goed opgelost. Omwille van medische redenen had ik een aanpassing nodig. Hiervoor hebben ze heel goed mee gedacht en heb ik heel de dag nergens last van gehad. Ik had een prachtige dag, een super kostuum met veel complimenten en 'best men' met bijpassende strikken.
23 januari 2024

Trouw David & Lien

David & Lien
Wat een ongelooflijke vakmanschap! Niets dan lovende woorden voor dit mooie kostuum! Elk detail was af. Dit maakte dat het een onvergetelijke dag voor ons werd!
7 januari 2024

Intimate wedding M & K

Kim Segers
Veel dank voor jullie expertise en vakmanschap! Alles was zoals het moest zijn op onze speciale dag. Mooiste dag in het mooiste maatpak.
7 januari 2024

Prachtige smoking

Cedric De Meyer
Bedankt Olivier voor jouw vakwerk en mijn prachtige smoking!
1 januari 2024

Prachtig kostuum

Benny Van Audenhove
Onze mooiste dag van ons leven zou niet hetzelfde geweest zijn zonder dit prachtige kostuum. 1000 maal dank voor de goede service. Ik zou het iedereen aanraden om hier eens binnen te springen.
31 december 2023

Perfect kostuum voor in ons herfst thema

Simon Devos
Het kostuum van bij jullie pastte perfect bij ons thema en maakte onze dag af.
25 december 2023

Huwelijk Leen en Mathieu

Mathieu Demetter
Bedankt voor de goede opvolging en afwerking van het kostuum. De service was van A tot Z in orde. Met dit pak liep ik alvast geen blauwtje. 😉👌
25 december 2023

Trouw Arne & Eline – juli 2023

Arne Devroe
Hartelijk dank voor de onvergetelijke ervaring bij het kiezen van onze kostuums. Jullie aandacht voor detail en vriendelijkheid hebben mijn ervaring onvergetelijk gemaakt. Ook wil ik mijn waardering uitspreken voor de prachtige kostuums die jullie hebben verzorgd voor mijn vader en opa. Samen hebben jullie bijgedragen aan de onvergetelijkheid van onze speciale dag. Onze dankbaarheid is even tijdloos als de prachtige kostuums die we bij jullie hebben laten maken.
21 december 2023

Trouw Joke & Willem 07.07.2023

Willem De Roeck
Bedankt voor de goede service én kennis. Credits to Olivier om te fungeren als model 😉
20 december 2023

Prachtig kostuum

Christ'l
Bedankt voor de service en om ons op die mooie dag te laten schitteren. Veerle je hebt dat uitstekend gedaan op je eerste dag in de mannen collectie!
10 december 2023

Wanneer het plaatje klopt! Wedding of our dreams…

Ken Van Cauwenberghe
29/09/2023 - Deel 2: de kerkelijke trouw met aansluitend hét trouwfeest. De kleren maken de man, nog maar eens. Ik was al heel tevreden over mijn kostuum voor de wettelijke trouw, maar dit was zo een subliem kostuum! Ik ben heel blij dat ik naar het advies van het Labaere-team geluisterd heb, dit paste volledig bij mij. En om dan nog te zwijgen over mijn suite, wat zagen zij er ook fantastisch uit. Het is fijn om zulke complimenten te horen op de mooiste dag van je leven. Om nooit meer te vergeten. In naam van mijn getuige, vader, schoonvader en mezelf heel erg bedankt om het plaatje te doen kloppen!
10 december 2023

Prachtig kostuum en een topservice!

Astrid en Koen
Bedankt Labaere en verkoopster Veerle om Koen zo goed te adviseren bij het kiezen van zijn trouwkostuum. We genoten van een wondermooie dag en Koen straalde in zijn pak! Liefs Astrid en Koen
7 december 2023

Huwelijk Charlotte & Len – 02.12.23

Len Verfaillie
Toen we op zoek gingen naar een trouwkostuum, kwamen we vanuit het verre Roeselare terecht bij jullie. Wat zijn we blij dat we naar jullie kwamen. De service was top, zowel bij het kiezen van een kostuum als bij het afhalen van het kostuum. Jullie hadden oog voor de kleinste details. Ook onze kids werden betrokken in dit hele gebeuren, wat het extra leuk maakte!
6 december 2023

30-09-2023 – Trouw Virginie en Michiel

Michiel Ferlin
Op 30-09 van dit jaar trouwden we in een gouden zonneregen die de pracht van het kostuum zo mogelijk nog meer in de verf zette. Bedankt Olivier voor de goede zorgen en ook aan heel Labaere voor alle hulp en goeie after-service. Topzaak met mensen die nog echt begaan zijn met hun vak.
3 december 2023

29/09/2023

van roy nico
bedankt voor de prachtige kostuums
16 november 2023

Bedankt!

Frédéric Adriaenssens
Een heerlijk gevoel in mijn kostuum op de mooiste dag van mijn leven. Een man kan niet meer wensen. Veel dank aan Labaere!
13 november 2023

Trouwfotootje…

De Brabanter Wouter
Hartelijk dank voor de top service!
2 november 2023

Mr.

Tim Herreman
De mooiste dag van mijn leven beleefd in een onwaarschijnlijk mooi kostuum! Uitstekende service en perfecte afwerking!
Labaere Icon Boek Afspraak

Boek een afspraak

Persoonlijk advies

Alle aandacht voor jou! Maak een afspraak voor jouw trouwkostuum of maatpak. Shoppen op donderdagavond? Of liever een afspraak met onze travelling tailor bij u thuis of op kantoor?

Labaere Calendar Icon

Special days

Kom zeker langs

Zaterdag 20 april! Wijndegustatie met Gianluca Di Taranto!
Zaterdag 4 mei! Gin Tropez tasting
Zaterdag 25 mei! Shoes & Shine
Vrijdag 14 tot en met Zondag 16 juni 2024: braderij, summer sales!
Maandag 19 en dinsdag 20 augustus 2024: gesloten
Zondag 6 oktober 2024: opendeur

Zondag 15 december 2024: 14u00 - 18u00
Zondag 22 december 2024: 14u00 - 18u00
Zondag 29 december 2024: 14u00 - 18u00