Travelling Tailor

Luxury is in each detail

Een service die wij aanbieden voor mannen die weinig tijd hebben of een exclusieve shopervaring willen beleven. Tailor Olivier Labaere: “Concreet kom ik met een selectie kostuumstoffen bij u thuis of op kantoor, ik neem uw maten en stel samen met u een gepersonaliseerd maatpak samen. Ik werk alleen met de mooiste stoffen, onder andere van Scabal en Loro Piana. Voor het maatwerk licht ik graag de opties toe: Full Canvas, openknoopsgaten en veel meer exclusieve afwerkingen.

  • Maatwerk met de meest persoonlijke service
  • Meest uitgebreide combinatiemogelijkheden
  • Thuis of op kantoor
  • Momenten die jou passen
Labaere Zottegem Travelling Tailor 1

Thuis of op kantoor

Wanneer het jou past

Maak je afspraak via de website of bel rechtstreeks met Olivier om een gepast moment vast te leggen. Olivier komt bij jou ter plaatse, thuis of op kantoor, weekend of ’s avonds, … alles is mogelijk. Samen selecteren we de meest exquise stoffen, gedistingeerde combinaties, gedurfde extraatjes, … Olivier neemt daarna met precisie je maten op zodat het eindresultaat je als gegoten zit.

Wij denken met je mee, maken verrassende combinaties en hebben oog voor detail. We halen alles uit de kast om juist die keuze te maken, die het beste bij jou past.

Eindresultaat

Passen en schitteren

Ondertussen is jouw maatpak tot in de kleinste details geconfectioneerd en wordt het tijd om de finale pasbeurt in te plannen. Olivier neemt contact met je op en komt opnieuw langs. Alles nog eens passen en controleren, door de precieze opmeting en de perfecte afwerking is dit slechts een formaliteit, maar wel eentje om van te genieten. Je kan stralen en genieten van je op maat gemaakt pak. Succes!

Labaere Zottegem Travelling Tailor 2
Labaere Icon Boek Afspraak

Boek een afspraak

Persoonlijk advies

Alle aandacht voor jou! Maak een afspraak voor jouw trouwkostuum of maatpak. Shoppen op donderdagavond? Of liever een afspraak met onze travelling tailor bij u thuis of op kantoor?

Labaere Calendar Icon

Special days

Kom zeker langs

Zaterdag 20 april! Wijndegustatie met Gianluca Di Taranto!
Zaterdag 4 mei! Gin Tropez tasting
Zaterdag 25 mei! Shoes & Shine
Vrijdag 14 tot en met Zondag 16 juni 2024: braderij, summer sales!
Maandag 19 en dinsdag 20 augustus 2024: gesloten
Zondag 6 oktober 2024: opendeur

Zondag 15 december 2024: 14u00 - 18u00
Zondag 22 december 2024: 14u00 - 18u00
Zondag 29 december 2024: 14u00 - 18u00