Wijnboetiek Labaere

Waarom een wijnboetiek in een kledingzaak?

Als 6e generatie van de modefamilie Labaere wil ik, na de succesvolle lancering van onze schoenenwinkel, graag iets unieks aan ons familiebedrijf toevoegen. Iets dat niet alleen mijn persoonlijkheid weerspiegelt, maar ook past bij de stijl en kwaliteit van onze zaak.

Het was tijdens een onvergetelijke avond in Italië, met een heerlijk glas wijn in mijn hand, dat ik het idee kreeg: een wijnboetiek.

Ik geloof dat wijn de ideale aanvulling zal zijn op onze collectie en onze klanten een unieke ervaring zal bieden die ze nergens anders zullen vinden. 

Wijnboetiek Labaere

By Gianluca Di Taranto

Hoewel ik momenteel zoveel mogelijk probeer bij te leren over wijn en hier de nodige opleidingen voor volg, ligt mijn focus nog altijd op het maken van kledij. Daarom ging ik voor het gezicht van Wijnboetiek Labaere op zoek naar iemand met de beste kennis en expertise om onze klanten te helpen bij het vinden van de meest geschikte wijn.

De weg naar onze wijnboetiek lag vol obstakels, maar op een dag stond het geluk aan mijn zijde. Ik ontmoette Gianluca Di Taranto, de beste sommelier van België, en het klikte meteen tussen ons.

"Een nee heb je, een ja kan je krijgen."

Gianluca was zeer enthousiast over mijn visie om een wijnboetiek te openen in een herenkledingwinkel en ik was ervan overtuigd dat hij met zijn kennis en gedrevenheid de beste keuze zou zijn als onze huissommelier.

Onder het motto “Een nee heb je, een ja kun je krijgen” waagde ik mijn kans en tot mijn grote vreugde gaf Gianluca zijn volmondige “ja” op de vraag om samen te werken. 

Voor elke gelegenheid de perfecte wijn.

Zo ontstond onze Wijnboetiek Labaere by Gianluca Di Taranto. Gianluca, als onze huissommelier, heeft een zorgvuldig assortiment samengesteld van de beste wijnen uit Italië en Frankrijk. Of u nu op zoek bent naar een wijn om te proosten op een nieuwe outfit of om te ontspannen na een lange werkdag, wij hebben voor elke gelegenheid de perfecte wijn. 

Wij zijn erg enthousiast om deze nieuwe toevoeging aan onze zaak met jullie te delen en wij nodigen jullie dan ook van harte uit om onze herenkledingzaak met unieke wijnboetiek binnenkort te komen bezoeken. 

Olivier Labaere & Team

Onze favorieten

Labaere Zottegem Wijnboetiek Suggestie Agrapart
AGRAPART MINERAL
Frankrijk
Labaere Zottegem Wijnboetiek Suggestie Olivier Leflaive Pernand
OLIVIER LEFLAIVE PERNAND-VERGELESSE BLANC
Bourgogne
Labaere Zottegem Wijnboetiek Suggestie Zucchi Lambrusco
ZUCCHI LAMBRUSCO DI SORBARA ROSATO
Italië
Labaere Zottegem Wijnboetiek Suggestie Fleur Petrus Pomerol
LA FLEUR PETRUS POMEROL
Bordeaux
Labaere Icon Boek Afspraak

Boek een afspraak

Persoonlijk advies

Alle aandacht voor jou! Maak een afspraak voor jouw trouwkostuum of maatpak. Shoppen op donderdagavond? Of liever een afspraak met onze travelling tailor bij u thuis of op kantoor?

Labaere Calendar Icon

Special days

Kom zeker langs

Zaterdag 20 april! Wijndegustatie met Gianluca Di Taranto!
Zaterdag 4 mei! Gin Tropez tasting
Zaterdag 25 mei! Shoes & Shine
Vrijdag 14 tot en met Zondag 16 juni 2024: braderij, summer sales!
Maandag 19 en dinsdag 20 augustus 2024: gesloten
Zondag 6 oktober 2024: opendeur

Zondag 15 december 2024: 14u00 - 18u00
Zondag 22 december 2024: 14u00 - 18u00
Zondag 29 december 2024: 14u00 - 18u00